Piano lessons

Voor pianolessen in zowel het lichte als klassieke genre zit u hier aan het goede adres! De lessen worden in overleg met de leerling wekelijks of tweewekelijks aangeboden. Mocht een lagere frequentie gewenst zijn, dan kan dit in overleg gepland worden.


De lessen vinden bij mij thuis aan de Azuurweg te Tilburg plaats; ik heb de beschikking over drie piano's (Pleyel, Gerh. Steinberg, Kemble), een vleugel (Pleyel), een clavecimbel en een klein orgeltje, waardoor samenspel eenvoudig te realiseren is. Op de laatstgenoemde instrumenten is het soms leerzaam, en ook leuk, om stukken uit het barok- en klassieke repertoire te spelen.

Ik werk meestentijds uit meerdere boeken tegelijk; want ook hier kent de weg naar Rome, met name in pianoland, vele wegen! Al naar gelang het niveau van de leerling en in overleg met uw persoonlijke smaak worden de juiste boeken aangeschaft. Huiswerkopdrachten en theoretische onderwerpen die besproken zijn tijdens de les worden meestal in een schrift genoteerd, zodat duidelijk terug te vinden is wat er behandeld is en structuur in het eigen oefenschema kan worden gemaakt.

Kosten per pianoles:

30 minuten: 25 Euro
60 minuten: 50 Euro.

Simon van 't Hoff
Azuurweg 352 Tilburg