Marble run

Zoekt u een uniek object voor in een wachtruimte, hal, huiskamer of lobby, dan is een naar eigen wensen ontworpen en persoonsgebonden knikkerbaan een fantastisch idee voor uzelf of een relatie.


Vrijwel elk gewenst logo kan in 3D uitgevoerd en verwerkt worden in een speelse en kleurrijke Marble Run. De knikkerbanen zijn 100% handwerk. Het onderwerp en ontwerp kan geheel in overleg met de klant worden besproken.

De knikkerbanen zijn in diverse afmetingen te bestellen. De grotere banen (zonder de bijbehorende tafel) hebben een afmeting van 110cm x 70cm x 65 cm (zie bv "Escher", "Supertramp", "Efteling") en werken op het lichtnet. De Efteling knikkerbaan is op werkdagen te bezichtigen in het hoofdkantoor (Raveleijn) van de Efteling.

Bij pianohandel Simons aan de Goirkestraat te Tilburg staat een kleiner model; deze kan gemakkelijk op een (ruim) bureau of een brede vensterbank worden geplaatst. Ook deze werkt op het lichtnet.

De kleinste knikkerbanen zijn de speeldoosjes; deze opwindbare knikkerbaan-muziekdoosjes werken zonder stroom of batterijen en meten ongeveer 30cm x 25cm x 10 cm (LxHxD). Op de foto's is o.a. een speeldoos te zien met als onderwerp de opera "Die Zauberflöte" van Mozart.

De knikkerbanen worden geleverd incl. de plexiglazen kap en een op maat gemaakte tafel waarin de aan/uit sensor zich bevindt. De knikkerbaan wordt geactiveerd wanneer een persoon langs de tafel loopt, of d.m.v. het inbrengen van een knikker of muntje (zie video "Efteling" en "Escher").

Bij deze handgemaakte knikkerbanen krijgt u een fotoboek bijgeleverd waarin stap voor stap het hele maakproces gedocumenteerd is. Voor een voorbeeld van een dergelijk fotoboek klikt u hier.

Simon van 't Hoff
Azuurweg 352 Tilburg