Home

Welkom op mijn website! Hier vindt u meer informatie over o.a. pianoles, huiskamerconcertjes en diverse modellen marble runs.


Zoekt u een gediplomeerd docent, die u in een mooie en inspirerende ruimte de magie en de speelvreugde van het pianospel kan overbrengen? Dan zit u hier aan het goede adres! Zowel in het lichte, als in het klassieke genre heb ik een ruim aanbod van lesmateriaal. Voor een sfeerimpressie van onder andere de lesruimte, zie de foto's onder 'pictures'.

Ook voor een huiskamerconcert bent u bij mij aan het goede adres! Op uw eigen vleugel (of piano) verzorg ik in kleinere of grotere kring een concert met zeer divers repertoire.

Voor een kleurrijke powerpoint over Frédéric Chopin kunt u ook bij mij terecht. Eventueel in combinatie met een concert bij u thuis. De powerpoint zonder huiskamerconcert duurt een goed uur.

Als pianist ben ik onderdeel van zanggroep/cabaret Grindt (zie www.grindt.nl). Daarnaast ben ik toetsenist van Trio Allegria en begeleid ik regelmatig diverse koren.

Op deze site kunt u ook kennis nemen van mijn ontwerpen voor thematische marble runs. Van speeldozen ter gelegenheid van een huwelijk tot een knikkerbaan voor attractiepark de Efteling: diverse modellen kunt u op deze site terugvinden.

Simon van 't Hoff
Azuurweg 352 Tilburg